Усе село в одному музеї. Щоправда, у вигляді фотографій, вишиванок та виробів з дерева. Умільці Лісополя, що на Костопільщині приїхали до обласного краєзнавчого музею. Село має своїх художників, фотографів та різьбярів. Усі вони працюють, виховують дітей, і творять. З виставки одного села повернувся Ігор Шумик.

Веснянками розпочалася виставка села Лісопіль, що на Костопільщині. Але не лише цим пишаються місцеві мешканці. Кажуть тут вистачає талантів, а експозиція лише доказ цього. Олександр Никончук один з обдарованих лісопільчан. Захопився фотографіями. З дитинства блукав лісами і фотографував, що бачив. Згодом хобі перейшло в професію. Нині працює фотожурналістом в місцевій газеті.

До дня незалежності митець планує видати фотоальбом "Мальовнича Костопільщина". Там будуть вміщені і портрети, і пейзажі рідного краю. Організатори виставки переконують через орнаменти, дерев’яні вироби, світлини молодь дізнається більше про ремесло своїх предків. В експозиції виставки представлені предмети народного побуту, ткацтво та вишивка. Тут є неординарні візерунки, нестандартні вироби. Все це власноруч зроблено лісопольчанами.

Раніше бідкаються етнографи народними ремесел володіли чи не всі українці. Нині, як вишивати чи зробити щось власними руками знають одиниці. Тож мистецтво Лісополя пробуде в Рівному до початку квітня. Так організатори продовжують акцію "Мистецтво одного села." Що покликана відкривати невідомі куточки Рівне нщини.