За вечір 19 січня раніше судимий 30-річний житель Рівного відкрито заволодів двома велосипедами та посеред дороги побив водія. Наразі перебуває в ізоляторі тимчасового тримання перебуваєобласного центру.

Близько 17:40 на вул.Степана Бандери чоловік помітив неповнолітнього, поруч з яким стояв велосипед. Відштовхнувши хлопця, зловмисник сів на двоколісний і поїхав у напрямку вулиці Ботанічна. Там зловмисник побачив ще одного парубка з велосипедом. Між ними виник конфлікт, в ході якого чоловік «пересідає» на інший велосипед, повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

Однак, перетинаючи проїзну частину на вулиці Миколи Карнаухова, він допустив зіткнення із автомобілем «BMW». Водій транспортного засобу зупинився, вийшов із салону та в цей час отримав удар кулаком в обличчя від 30-річного грабіжника. Керманич впав, а нападник сів за кермо. Рушити з місця так і не зміг, адже позаду їхав екіпаж патрульних. Зловмисник кинувся навтьоки, та його затримали поліцейські.

23-річний рівнянин потерпілий водій «BMW» звернувся до лікарні, де медики попередньо діагностували перелом щелепи, зариту черепно-мозкову травму та перелом носа.

«30-річного рівнянина затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив заступник начальника Рівне нського відділу поліції — начальник слідчого відділу Павло Пастушок. — Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні двох грабежів та хуліганства».

Обидва велосипеди поліцейські вилучили. Триває досудове розслідування. Встановлено, що нападник вже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення хуліганства, нанесення тілесних ушкоджень, а також перебуває на обліку у поліції як сімейний насильник.