Трагічний інцидент у районному центрі стався ще 8 січня.

Нагадаємо, що 8 січня в нічний час доби біля одного з закладів громадського харчування, що в місті Костопіль, місцевий житель позбавив життя іншого громадянина шляхом здійснення пострілу в область грудної клітки, від чого останній помер при наданні медичної допомоги.  

За процессуального керівництва Здолбунівської місцевої прокуратури підозрюваного затримано та того ж дня йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушенн.

До теми: у Костополі помер чоловік, якого ймовірно застрелили

Вже 10 січня Костопільський районний суд погодився з доводами Здолбунівської місцевої прокуратури та обрав запобіжний захід підозрюваному у вигляді тримання під вартою на 30 днів без права внесення застави.

На даний час досудове розслідування триває, вживається комплекс необхідних слідчих та процесуальних дій з метою встановлення всіх фактичних обставин вчинення вказаного злочину.

Довідково: за скоєне кримінальне правопорушення громадянину загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років. Про це повідомляє Здолбунівська місцева прокуратура.

Читайте також:правоохоронці оприлюднили деталі вбивства, яке сталось у Костополі