Гороскоп на січень
Впустіть зміни в своє життя, адже січень - місяць звільнення і трансформації. Не чіпляйтеся за минуле, попрощайтеся з тим, що вам вже не потрібно. Якщо ви будете досить сміливими, то дізнаєтеся, як багато дивовижних можливостей приготували для вас зірки. У всьому і скрізь дотримуйтесь правила золотої середини, до чого в період першої декади місяця закликають планети. Уникайте крайнощів, вони згубно позначаться як на фізичному, так і на душевному стані. Не концентруйтеся на одній сфері життя, інакше в іншій можуть виникнути проблеми. Приміром, не занурюйтесь з головою в справи, намагайтеся розподіляти свій час так, щоб його вистачило на спілкування з близькими.

 Овен

Боріться за свої ідеї до кінця! Початок січня 2020 року, поки вся країна відзначає новорічні свята, - час підбиття підсумків: проміжних або і кінцевих. Проаналізуйте, які плани вдалося в минулому році реалізувати, а які - ні. Задумайтесь, чому. Якщо ви зробите правильні висновки, зірки дадуть вам можливість надолужити згаяне. Не відмовляйтеся від підтримки і допомоги з боку.
 
Телець
 
Проводьте новорічні свята активно! Згадайте коли ви в останній раз збиралися з друзями? Коли відвідували рідних? У січні, як радять зірки, вам необхідне особисте спілкування. Відкладіть справи, щоб провести час з тими, хто вам дорогий. А робота не вовк - в ліс не втече.
 
Близнюки
 
Дорожіть тими, хто повертається у ваше життя! Зустріч зі старим другом або знайомим пророкують вам зірки в січні. Швидше за все, відбудеться вона випадково. Обов'язково обміняйтеся контактами, щоб побачитися знову: в найближчому майбутньому ви зіграєте дуже вагому роль в житті один одного. Розлучатися вам не можна!
 
Рак
 
Приготуйтеся отримувати заслужені нагороди! Удача цілком і повністю на вашому боці, але це не означає, що можна сидіти склавши руки. Щоб щось «впало з неба» саме вам, потрібно подати небу сигнал своїми активними діями. Мрієте про любов? Почніть виходити в світ. Хочете нову роботу? Подивіться наявні вакансії та зателефонуйте роботодавцям.
 
Лев
 
Не впускайте у своє життя сторонніх! Ви дуже довірливі і часом відкриваєте душу тим, хто цього не заслуговує. У січні зірки застерігають вас зближуватися з тими, хто сипле компліментами, захоплюється вашим особистим щастям і заявляє, що ви - приклад для наслідування. Задумайтесь, як вас хочуть використовувати?
 
Діва
 
Проводьте більше часу серед однодумців! Січень - відмінний час для вступу в будь-якого роду громадські організації, участі в конференціях, семінарах та інших масових заходах. Не ховайтеся в тіні, якщо є що сказати. Не бійтеся критики. Якщо вона і буде, то конструктивною, що допоможе вам точніше сформулювати свої думки та ідеї.
 
Терези
 
Будьте впевнені: все вийде! В січні у вас буде безліч приводів пишатися собою. Кажуть, не можна стрибнути вище голови, але вам це вдасться! Ви покажете оточуючим, чого насправді варті. Ваші «акції» зростуть, з'являться шанувальники і шанувальниці. Ви довго йшли до цього - тепер насолоджуйтеся!
 
Скорпіон
 
Не бійтеся виходити за рамки! У січні можна і потрібно жити на повну котушку. Дозвольте собі робити те, чого давно хотілося, експериментуйте, шукайте себе, заводьте нові знайомства, подорожуйте. Будьте активними - сил від цього не зменшиться, а стане ще більше!
 
Стрілець
 
Знайомтеся з собою оновленим! Січень - час пробудження внутрішньої сили, переродження. На звичні речі ви подивитеся під іншим кутом і виявите щось цікаве, ймовірно, в корені зміните ставлення до якихось важливих подій і людей. Найголовніше, ви інакше станете сприймати себе: з великою повагою і увагою будете ставитися до своїх бажань і мрій.
 
Козеріг
 
Не беріть на себе занадто багато! Планети в січні нагадують вам: один в полі не воїн. Прислухайтеся до порад тих, кого цінуєте і поважаєте, не відмовляйтеся від допомоги, радьтеся з однодумцями - діючи в команді, ви досягнете дуже великих результатів.
 
Водолій
 
Позбавтеся від усього зайвого! Астрологічним початком місяця стане молодий місяць  - 25 січня. В цей день рекомендується провести генеральне прибирання в будинку, на робочому столі, в комп'ютері, в телефоні, звільнити кабінет від непотрібних речей і паперів, видалити невикористовувані файли. Ви відчуєте, наскільки легше вам стане думати, творити, працювати!
 
Риби
 
Черпайте сили в заняттях творчістю! Будь-які справи, в яких є елемент ризику, практично приречені на успіх. Вибираючи між «синицею в руках» і «журавлем в небі», віддавайте перевагу «журавлю». Мрійте про неймовірне, прагніть більшого - удача на вашому боці.