Врятуємо життя разом. У Рівному відбувся щорічний благодійний ярмарок. На майдані Незалежності зібралися десятки учнів, які продавали вироби виготовлені власноруч та різні смаколики. Кошти, які були зібрані під час ярмарку передадуть хворим дітям.

На майдані Незалежності діти по черзі займають свої "торговельні прилавки" і розкладають товари. У всіх асортимент різний. У декого цікаві вироби виготовлені власноруч.

На виставці ми представляємо вироби зроблені власноруч із дерева, зі стрічок. Всі зроблені із натуральних матеріалів, - каже Софія Реділа.

У багатьох дітей також є чимало солодощів. У більшості домашня випічка.

кісь тортики, кекси - все діти пекли самі. І ми вирішили приєднатися до цієї благодійної акції, допомогти дітям. Ми думаємо - це дуже корисна і хороша ідея. Вже половину розібрали, - розповідає учениця ЗОШ №4.

Усі кошти, які зберуть учні будуть віддані дітям, які потребують допомоги. Цього року були обрані п'ять таких школярів.

У нас навчалася дівчинка Андрощук Анастасія, ми залюбки їй допомагаємо і будемо допомагати. Сьогодні наші учні виготовили багато виробів новорічно-різдвяних. А також приготували дуже смачне імбирне печиво.

Кошти, які зібрали школярі на ярмарку підраховують того ж дня.

Є представники із кожного закладу. Обов'язково є рада учнівського самоврядування, яка визначає, яким чином розподіляти ці кошти. І вже до кінця дня ми поділимо ці кошти і передамо.

До слова, перший благодійний ярмарок у Рівному провели у 2014 році. У свою чергу рівняни залюбки долучилися до такої акції. Кожен зміг придбати собі речі до смаку, і таким чином допомогти тим, дітям, які цього найбільше потребують.

Минулого року на благодійному ярмарку вдалося зібарти 153 тисячі. Цьогоріч сподіваються, що сума буде не меншою.

Читайте також: у Рівному вихованці недільної школи організовують благодійний обід