Освідчився у коханні після перемоги. Рівненський боєць Андрій Хохлов став володарем двох чемпіонських поясів "Real Fight Promotion" - у вазі до 61 кг та у вазі до 66 кг. Після поєдинків спортсмен зробив пропозицію своїй дівчині. Вона сказала - так.

Це відео облетіло чимало соціальних мереж за декілька днів. На ньому переможець професійного турніру зі змішаних єдиноборств освідчився своїй дівчині.

Пропозицію руки і серця Андрій продумав добре. Однак, навіть після двох боїв та перемог, дуже нервував.

Продумував я десь за місяць, хвилювався. Продумував, як це правильно зробити. Знали про це тільки дві людини. Мій тренер і попросив друга аби він купив букет . Всі друзі, які були там присутні були в шоці. Ніхто не очікував, що таке може трапитися. Я сам дуже хвилювався перед боєм. Як правильно це зробити, як це сказати. Це один раз в житті і назавжди.

Катя нічого не підозрюючи, спостерігала за поєдинками та перемогами коханого.

Я просто сиділа біля клєтки, в мене усі думки були, щоб Андрій виграв, щоб із ним нічого не сталося. Я переживала за самопочуття. І навіть, коли він попросив аби я вийшла на ринг. Мене всю трусило, я нічого не розуміла і я до останнього не вірила, що це правда.

Разом Катя та Андрій трохи більше року. Дівчина зізнається, при першій зустрічі хлопець їй не сподобався, але на побачення погодилася. І ні разу не пошкодувала.

Для нього завжди на першому місці був спорт. Я завжди його підтримувала і розуміла, що це все його життя. Коли ми почали зустрічатися ми були далеко не ідеальною парою. Але ми почали дуже змінюватися один до одного і зараз я щаслива, що у мене є такий наречений.

А завдяки підтримці та коханню, Андрію вдалося вибороти відразу декілька перемог на професійному турнірі із змішаних єдиноборств, який відбувся днями у Рівному. Спортсмен став володарем двох чемпіонських поясів "Real Fight Promotion" - у вазі до 61 кг та у вазі до 66 кг.

У мене виходить 12 тренувань щотижня, я постійно у формі. Є такі поєдинки, які пропонують за тиждень до того. Мені приходиться постійно бути у формі. Так само я до цього поєдинку готовився. У мене то один був, то інший. Для мене це був дуже важливий день.

Участь у турнірі взяли бійці з усіх куточків України. Та беззаперечну перемогу здобув рівненський спортсмен.

На жаль в Андрія змінився суперник за декілька тижнів. І боєць, який вирішив вийти на ринг із Андрієм був набагато сильнішим. Це ускладнювало задачу і додало хвилювання, - розповів тренер Богдан Романович.

Зараз хлопець готується до нових боїв та перемог, але самий цінний приз хлопець уже здобув. Свою Катерину.

Читайте ще: рівненські пауерліфтери підтвердили звання найсильніших