Турнір пам'яті. У Рівному пройшов щорічний відкритий обласний турнір серед дітей та підлітків "Юний Спартаківець" присвячений пам’яті видатних тренерів з боксу. Всього змагання зібрали близько 60 учасників з міст та областей.

Уже в четверте Рівне проводить відкритий обласний турнір серед дітей та підлітків "Юний спартаківець" в честь таких відомих тренерів як: Михайло Бойків, Анатолій Яндала, Віталій Мартиненко, Володимир Нижній та Павло Дмитрієв. Ці люди виховали не одну плеяду боксерів відомих не лише на Рівне нщині .

Ми просто не могли не проводити ці турніри, знаючи які прекрасні тренери працювали у нас на Рівне нщині ... Турнір я вважаю цього року, з кожним роком він набуває своєї сили, набуває своєї вагомості, набуває популярності. Будемо надіятися чим далі він стане не лише відкритим обласним, а можливо і українського масштабу, а може дожевемо до тих часів і європейського масштабу. Дай Бог, - каже голова обласної організації фізкультурно-спортивного товариства "Спартак" Василь Шевчук.

Видатні тренери у 70, 80 та 90-ті роки минулого століття кували славу обласного боксу. Сьогоднішні дитячі тренери з боксу є вихованцями саме тих тренерів яким і присвячений турнір.

Ми завжди готуємося, ми завжди готові виступати на любих турнірах. До цього турніру готувалися тиждень-два. Бійці практично всі готові. Задача стояла до кінця довести і от виступили. Молодці. ..... Давид хороший хлопець, але багато хвилюється, добре провів бій і перший, і другий, але є над чим працювати, є моменти, але таке, все в процесі.

Про свої досягнення у спорті розповідає Давид - представник Рівного на турнірі.

Займаюся близько чотирьох років у Поленчука Миколи та Мартиненка Олександра. Бій був класний, суперник молодець, вважаю трохи не вистачило ударів, а так молодець. Боксом займаюся, але трошки кікбоксингом, недавно їздив на Кубок України в Рівному теж проходив.

Змагання проходили у два етапи за результатами яких вирішувалося хто пройде у фінальну частину. А потім 19 переможців у різних вагових категорій нагородили кубками. 

Читайте також: дзюдоїсти Рівного привезли нагороди із Чемпіонату України

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber