Автопригоди сталися учора, 24 листопада, у Дубенському та Рівненському районах.

Близько 18-ї години неподалік перехрестя вулиць Залізнична у селі Тараканів та Мостова міста Дубно 64-річний рівнянин, водій автомобіля «Opel Combo», не вибрав безпечної швидкості та з’їхав із проїзної частини в захисну лісосмугу, де зіткнувся із деревом.

Унаслідок ДТП до лікарні госпіталізували кермувальника та 70-річну пасажирку, жительку Рівного, в яких діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, переломи та забої. Потерпілих із авто деблокували рятувальники. Ще одна пасажирка, 74-річна дубенчанка, не постраждала.

А вже з різницею у півгодини на в’їзді у село Олександрія 36-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Citroën Jumper» на проїзній частині допустив наїзд на пішохода. Потерпілого 38-річного мешканця села Свяття із запахом алкоголю та попереднім діагнозом струс головного мозку та забій м’яких тканин голови доставили до лікарні.

За фактами порушень правил безпеки дорожнього руху відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Обоє водіїв за результатами освідування були тверезі.  

Читайте ще: біля Рівного затримали ймовірно викрадене авто

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber