Відмовилася від хлопчика. У Рівному жінка покинула новонароджене немовля. Принесла дитину у пологовий будинок і залишила у "вікні надії". Біля малюка була записка де, матір вказала, що вчинила так через скруту.

Саме це немовля покинула невідома жінка у "вікні життя", що у пологовому будинку. Працює воно з 2011 року. Немовля тут залишили вперше.

Враховуючи, те що спрацювала сигналізація, яка приєднана до вікна. Медичний персонал підійшов і знайшов там чудового хлопчика. Якому на вигляд 4-6 діб по його зовнішньому вигляду, пупковому канатику і аналізах дитини, - розповіла головний лікар КНП "Пологовий будинок" Рівне нської міської ради Світлана Муравська.

Дитина почувається добре, ніяких відхилень немає. Разом із дитиною жінка залишила записку, де пише, що любить сина, але через складні життєві обставини не може його виховувати, розповідають лікарі.

Лист відчаю, сповнений любові до дитини. Тому говорити про маму щось погане я не можу. Ми забрали дитину, вона у нас перебуває у відділенні дитячої реанімації під наглядом медичного персоналу.

Медики назвали хлопчика Михайлом, а прізвище дали Щасливий. Важить він 3 кілограми 150 грамів і ріст 52 сантиметри. Матір розшукувати не будуть. У записці вона також вказала контактні дані ймовірного батька.

Мама вказала, чому залишила цю дитину і певну медичну інформацію. Тобто відомості про щеплення. Напевно, щоб дитині було легше у світі жити. З медичних міркувань вона залишила групу крові і таке інше

Поки що хлопчик перебуватиме у лікарні. Потім його переведуть у дитбудинок. Але у матері є ще можливість забрати дитину.

Дивіться ще: допомога діткам: у Рівному відкрили благодійний магазин

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber