Транспортний колапс. Саме так ситуацію на дорогах Рівного характеризують водії. На вулиці Пересопницькій вже місяць перекритий залізничний переїзд. Всі об'їжджають - хто кудою. Як водії так і пасажири, від такої ситуації вже стомились. Кажуть, доводиться простоювати по 30 хвилин у заторах. Нарешті сьогодні залізничний переїзд на вулиці Пересопницькій відкрили. Ми намагались з'ясувати, чи змінить це ситуацію на дорогах обласного центру.

Вулиця Соборна. Вечір напередодні. Автомобілі у два ряди. Кожен нервує і хоче чим швидше проїхати. Не солодко як водіям авто, так і пасажирам громадського транспорту.

Їду з роботи о 6 вечора і від авторем заводу і до Коцюбинського і тут до універмагу. Буває пів години тролейбус йде, - говорить рівнянин.

Затор тягнеться вулицею Соборною від пивзаводу до перехрестя з вулицею Чорновола. І не тільки у цьому районі міста така проблема.

А ось це вулиця Степана Бандери. Тут затори традиційні - і ввечері і вранці. Зараз на годиннику 19.00 але автомобілів не меншає.

Вже місяць у Рівному перекритий залізничний переїзд на вулиці Пересопницькій. Автомобілі рухаються в об'їзд, хто кудою.

Ой Боже, що Вам сказати! Не має як проїхати взагалі. Це таке вранці в обід і ввечері. Цей переїзд чого його не відкривають.

Сьогодні нарешті відкрили залізничний переїзд на вулиці Пересопницькій. Тут замінили настил - асфальт на плити, облаштували пішохідні доріжки. Коштували роботи близько 1 мільйона гривень. Через сприятливу погоду, їх закінчили на 2 дні раніше.

Оого необхідно було понизити на 5 сантиметрів, сам настил переїзду. Ми були змушені зробити під'їзди до переїзду. Переїзд вже не такий крутий як був, ми його понизили на 5 сантиметрів, - головний інженер Рівне нської дистанційної колії Володимир Мельник.

Нарешті дочекались, іронізую водії. Почали шикуватись у чергу аби проїхати переїзд.

Почув, що мають відкривать. Приїхав - думаю встигну проїхать. 2. хочу проїхать, а ви куди їдете? На Північний.

Переїзд відкрили, а мости закриють. У Рівному почнуть ремонтувати дорогу на Золотіївських мостах тому частково, на 3 дні, обмежать рух для автомобілів вулицею Князя Володимира, а саме від Золотіївської до Рівне холоду. А з 25 листопада від вулиці Біла до Олексинської. Деякі водії підсумовують, затори у Рівному навряд зникнуть. І причина не в закритих переїздах чи обмеженні руху.

Кількість авто буде рости. Бо люди продають старе авто, купують нове, у тих, у кого не було авто - теж купують. Робити по-менше світлофорів, побільше кругового руху, перебудовувати вулиці, але не згідно радянських стандартів, а згідно сучасних і затори вирішаться, - розповів водій Микола.
 

До теми: у Рівному відкрили залізничний переїзд

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber