16 листопада усі працівники телебачення, радіо та зв'язку зупинять свою роботу (пауза) на декілька секунд (посміхнутися) і все для того, аби привітати один одного з професійним святом. Команда телеканалу "Рівне 1" вирішила показати залаштунки інформаційного відділу нашої медіагрупи. Тож, що відбувається по ту сторону екрану?

Ми привідкриємо закулісся інформаційного відділу телеканалу "Рівне ". І покажемо тих, хто працює для вас щодня, аби ви були у курсі всіх події Рівне нщини. Ба більше, ви побачите тих людей, які рідко з'являються у кадрі. Бо всі вони є невід'ємною частинкою пазлу, який складає велику картину телебачення.

Це Олександр. І прізвище його - Туз. Та це не просто так. Адже у його руках всі козирі - він керує інформаційним відділом телеканалу.

Я люблю свою роботу, я прийду сюди в суботу. І в неділю, 2 ночі і в 6 ранку, і в 7 ранку. Тобто ми робимо наші новини, стараємося їх робити оперативними, гарячими, і подавати нашим телеглядачам, щоб вони могли почути і побачити інформацію з перевіреного джерела.

А ось це Анна. На телеканалі вона працює ведучою та журналісткою. Розповідає, що робота їй подобається, адже кожен день несе за собою нову історію, нову подію. Та і, звичайно, не без цікавинок.

Інколи приїжджаєш в село і хтось їй каже, я її знаю, я дивлюсь її по телевізору кожен день. це ви це ви, я забув її прізвище, як вас звати? А одного разу, чоловік казав: "Я вас знаю. - Справді? - Я сьогодні з вами їхав в маршрутці і ви мені не поступилися місце в маршрутці. Але я дуже люблю визнання, коментують, пишуть навіть поради дають.

Колегою Анни по творчому цеху є Інеса Пославська, яка працює на телекомпанії впродовж чотирьох років. Вважає, що робота журналіста дуже відповідальна.

Ми можемо допомогти людям вирішити їхні проблеми, показати іншим як це можна зробити, куди потрібно звертатися, безпосередньо знімаємо сюжети і це є дуже класно, що ми можемо допомогти іншим людям. У нас є гаряча лінія, люди телефонують... і ми відповідно намагаємося допомогти.

Та є і ті, хто часто залишається "за кадром" - телеглядачі про них знають найменше. Тому зараз ми змінимо ситуацію. Знайомтеся, це Саша, він є частинкою команди операторів, які завжди творчо проявляють себе на зйомках.

Ти шукаєш картинку, глянути де краще, де так, де так. Наприклад, журналісти шукають сюжет, а ти вже шукаєш коли і де знімати його. Наприклад ми поїхали знімати машини, ти маєш присісти ... багато що.

А це наша фея-чарівниця - Наталя. Саме вона створює образи телеведучим. Розповідає, що робота на телеканалі її надихає.

Макіяж саме грим на телебаченні відрізняється від повсякденного тим, що тут інші текстури. Потрібно знати як намалювати, як воно виглядає в кадрі, щоб все це був гармонійний образ.

А це головний монтажер відділу - Сергій. Для нього, команди "рендерінг" і "скейл фром сайз" є буденністю. Саме він завершує роботу цілої команди - формує готове відео, яке ви вже бачите у ефірі.

Я отримую задоволення від наших напружених робочих днів. Тоді, коли навіть не маю часу глянути у вікно. І коли приходиш додому розумієш, що день пройшов недаремно.

Ми показали вам лише маленьку частинку нашої команди. Далі - більше.  

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber