Волонтери є одними з тих, хто випромінює добро практично щодня. А також, у Рівному діє велика кількість благодійних організацій. Наші журналісти поспілкувалися з тими, для кого дарувати добро стало сенсом життя.

Вже майже рік Марія Ясинчук відвідує діток в інтернатах. Каже, що бажання у людей робити добрі справи виявляється все частіше. Якщо спочатку благодійна організація налічувала двох людей, то зараз близько п'ятнадцяти.

От я особисто і всі волонтери Дарунка, ми завжди кажемо, що Дарунок дає більше нам, ніж ми віддаємо діткам, яким допомагаємо тому, що ми переосмислюємо життя, ми переоцінюємо людей, ставлення до них, ми вчимось помічати скільки хорошого є навколо і простіше ставимось до життєвих проблем. СТИК Я вважаю, що кожна людина на цьому світі має якесь особливе, особисте призначення. От мені здається, було б ідеально якби кожна людина пам'ятала, що у нашому серці живе милосердя і його треба використовувати, - говорить засновниця БО "Дарунок" Марія Ясинчук.

Майже щодня протягом семи років лікарняний клоун Артем Алексєєв відвідує діток в лікарнях і дарує промінчик добра.

Це можна сказати якесь покликання, для когось це хоббі, хтось щось для себе, насправді кожен отримує для себе щось своє хтось якусь самореалізацію, хтось натхнення, хтось от вирішує свої якісь внутрішні проблеми, для когось це просто елемент служіння, - каже лікарняний клоун.

Запитали ми і пересічних рівнян чи роблять вони добрі справи.

Допомагаю, якщо хтось просить, завжди допомагаю фінансово, біля церкви, на базарі, бабусі раз на базарі продукти купила, вона стояла не могла розщітаться , сказала, дайте мені менше, менше. Я добавила. Я думаю - це добра справа напевно.

Кажуть, добрі вчинки роблять нас щасливішими. І добре, коли ми можемо допомогти, тим хто цього потребує. 

Читайте ще: рівнянка потребує допомоги у боротьбі із недугою

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber