Рівненщина - бурштиновий край. Сонячне каміння вже давно стало візитівкою області. З нього пишуть картини, він надихає на створення віршів, а віднедавна з нього навіть створили чай та кондитерські вироби. Рівненська майстриня виготовляє різноманітні шоколадні цукерки, одна з них бурштинова.

Ми заливаємо кожну формочку. Далі зливаємо бо скрізь робляться бульбашки, а нам потрібно так зробити, щоб їх не було.

Джерело щастя та символ неземної насолоди - все це про шоколад. Пані Людмила виготовляє шоколадні цукерки майже п'ять років. Розповідає, обрала кондитерську справу не випадково.

Для себе шукала підшуковувала здорове харчування. А солодощі дуже люблю. А потім підшуковувала шо ж таке з'їсти. Але шоколад це просто щось. І ось так просто для себе почала робити шоколад.

Любов до шоколаду переросла в улюблене заняття. Далі навчання в США. Відтепер пані Людмила створює цукерки з різним наповненням та формою, на будь який смак.

Називається так трюфель. Адже схожа на дорогий гриб, тому така назва. Мають неповторний вигляд.

А ось перлинка колекції - бурштинова цукерка. Її пані Людмила почала виготовляти нещодавно.

Такі у нас креативні люди які придумали поєднання бурштину, ганашу чорниці та аґрусу. Далі втілив цю ідею шоколатьє одеський. А я вже тут як рівненська шоколатьє продовжую його роботу. Для того щоб презентувати наше Рівне .

Цукерки красиві та смачні. Майстриня додає, шоколад корисно вживати також і як напій.

Дуже класний напій гарячий шоколад. І добре засвоюється.
 

Дивіться ще: як цьогоріч пройшов сільськогосподарський ярмарок у Рівному?

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber