14 жовтня вся Україна відзначала відразу чотири свята - Покрову Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, День захисника України та День заснування Української повстанської армії. Та для рівнян це свято набуло ще більшого справжнього козачого колориту. Адже саме у цей день вже кілька років поспіль у мікрорайоні Воля організовують власний ярмарок.

Зі справжні козацьким колоритом цьогоріч святкували Покрову у мікрорайоні Воля, за рівненським пивзаводом у обласному центрі. Смачні страви, цікаві фотозони, історичні екскурси та щира українська пісня - усе це чекало на відвідувачів свята "Гостини на Покрову", яке цьогоріч організували R1 Media Grоup та пивзавод Рівень.

Всі ми знаємо, яка в нашій країні зараз складна ситуація. Тож ми хочемо підтримати, зарядити, дати цього драйву справжнього українського, козацького, який є в душі кожного українця й українки, - розповіла керівник івент-відділу R1 Media Grоup, співорганізатор "Гостини на Покрову" Віталія Сачук. 

Співорганізатор дійства - директор Рівне нського пивзаводу - до свята підготувався ретельно. Одягнув вишиванку з символічним візерунком - шишками хмелю та ячменем. Каже, це свято ініціювали самі жителі мікрорайону.

Це найстаріший район нашого міста - Воля. Тут є чимало старожилів, які знають історію цього району, і сам вони подали цю ідея. Я лише підтримав. В подальшому це вже зупинити не можна, процес на стільки пішов, що люди самі знають: на Покрову, 14 жовтня, буде свято, - говорить директор ТОВ “Рівень ЛТД”, співорганізатор "Гостини на Покрову" Маріян Года.

Долучилися до дійства і справжні друзі рівнян - торгові марки, які в місті люблять. Гості свята могли не лише повеселитися, а й придбати різноманітні смаколики.

Сьогодні чудове релігійне свято, але окрім того важливе свято для нашої країни - День захисника України. Тож обов'язково потрібно згадати наших захисників - воїнів, добровольців, волонтерів - і подякувати їм за спокій. А стосовно свята - ми дуже раді сьогодні його підтримувати, раді, що у Рівному є культура дозвілля, що вихідні не обмежуються застіллям у колі родини, а що є такі заходи. Тому "Щедрик" - улюблена рівнянами марка - не могли не долучитися до такого, - каже директор із розвитку, спеціаліст питань маркетингу ТМ “Щедрик” Марія Рудомська.

Козацьке ярмаркування припало до смаку й гостям. Рівняни активно підтримували учасників концерту, та й самі підтанцьовували під народні мотиви. А ще переконані - подібні свята справді потрібні у місті, адже дозволяють більше спілкуватися один з одним.

Розважалися рівняни й у численних конкурсах. А наприкінці вечора усіх охочих, яких було незлічити, чекала етно-дискотека. 

До теми: у Рівному тривають "Гостини на Покрову"

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber