10 вересня відбулося перше профорієнтаційне заняття у прийдешньому навчальному році для учнів 11-го класу Здолбунівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1.

На занятті учасники пригадали основні елементи формули вибору професії, ознайомилися із важливістю перегляду пропозицій навчальних закладів щодо умов вступу, навчання, проживання. Спілкувалися про роль у житті людини темпераменту, характеру, емоцій, та переглядали відеоролики для закріплення матеріалу.

Під час заняття учнів ознайомили з профорієнтаційним інноваційним інтерактивним програмним продуктом із застосування віртуальних елементів у профорієнтації "Атласом професій майбутнього з доповненою реальністю", який містить розширену інформацію про професії майбутнього з 3D презентаціями, та завантажується на смартфон.

Читайте також: Знай наших: юні коміки з Рівне нщини показали себе 

Для поглибленого самопізнання учні отримали інформаційні буклети "Навігатор вибору професії", що містить інформацію про діагностичну платформу "Моя професія", яка пропонує пройти тести на визначення професійних інтересів та цінностей, рівня розвитку інтелекту та психологічної схильності до певних видів професійної діяльності.

Заняття сподобалося присутнім насиченістю корисною та цікавою інформацією.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber