Перебуваючи під цілодобовим домашнім арештом за вчинення крадіжки, 20-річний житель села Жорнів Дубенського району викрав у райцентрі автомобіль.

Учора, 23 липня, о 01:30 годині 29-річний дубенчанин заявив до поліції про зникнення автомобіля «Peugeot J5», припаркованого біля будинку.

Особовий склад груп реагування патрульної поліції орієнтували на пошуки зниклого транспортного засобу. Упродовж двох годин автівку поліцейські розшукали у селі Рачин Дубенського району.

У фургоні закипів двигун, що і завадило зловмиснику їхати далі. Із кермувальником чужої автівки поліцейські виявилися знайомі — він перебуває під цілодобовим домашнім арештом і раніше судимий за майнові та аналогічні злочини. Помітивши правоохоронців, молодик намагався втекти.

Читайте також: рівненські правоохоронці затримали злочинця, якого шукали більше року

Слідчо-оперативна група, яку викликали на місце події, у автомобілі виявила рюкзак з викрутками. Одну із них він використав для проникнення у салон.

Нині 20-річний житель села Жорнів затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, а саме незаконне заволодіння транспортним засобом. Також поліцейські готують клопотання про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber