Дорожньо-транспортна пригода сталася учора, 23 липня, на автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» поблизу села Лісопіль.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що водій «Volkswagen Golf», 55-річний костопільчанин, не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечну швидкість руху та допустив зіткнення із попутним автомобілем «Volkswagen Vento». Від удару водій останнього транспортного засобу, 21-річний житель Костопільського району, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із «Citroën Jumper» під керуванням 29-річного мешканця Костополя.

Унаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали водії «Volkswagen Vento» та «Citroën», яких госпіталізували до лікарні. Медики у них діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійні рани та травми ніг.

До теми: двоє водіїв у лікарні: на Костопільщині зіткнулися три автомобілі

За результатами освідування водій «Volkswagen Golf» перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння — 2,46 проміле. У двох інших кермувальників, які за зовнішніми ознаками були тверезі, відібрані зразки крові.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування. Транспортні засоби доставлені на територію Костопільського відділу поліції.

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber