Уродженця Республіки Казахстан, 53-річного жителя Рівного, оперативники розшукували ще з квітня минулого року. Після вручення підозри, чоловік почав переховуватись від органів досудового розслідування.

53-річнй рівнянин, обіймаючи керівну посаду на автозаправної станції у селі Грушвиця Рівне нського району, близько 12 разів підроблюючи документи, заволодів грошовими коштами в сумі майже 47 тисяч гривень.

Поліцейські розпочали досудове розслідування за привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем та службове підроблення.

Зібравши достатньо доказів, слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні злочинів. Втім, невдовзі на виклики слідчого рівнянин не з’являвся та й за місцем проживання був відсутній. Тож уродженця Казахстану оголосили у розшук, а до пошуків залучили ще й засоби масової інформації.

Читайте також: на Рівне нщині на хабарі затримали директора "Дермансько-Острозького" Національного природного парку

Днями підозрюваного розшукали оперативники Рівне нського районного відділення поліції в одному із сіл району, де він переховувався разом із жінкою в будинку, де тривалий час ніхто не проживав.

Суд обрав йому запобіжний захід у виді домашнього арешту із 23 по 6 годину. Кримінальне провадження з обвинувальним актом слідчі невдовзі скерують до суду. За скоєне чоловіку може загрожувати максимальне покарання у виді позбавлення волі строком до чотирьох років з позбавленням права обіймати посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого. 

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber