Бути чи не бути? На сайті міської ради небайдужі рівняни підписують електронну петицію про продовження часу руху громадського транспорту до опівночі. Мовляв, складно доїхати маршруткою до місця призначення після 22:00.

Із закликом аби продовжити рух громадського транспорту ще на дві години, звернувся рівнянин на сайті міської ради.

Це перші слова, які спадають на думку, коли ввечері громадським транспортом потрібно з одного кінця міста дістатися в інший. У зв’язку з вищенаведеним прошу сприяти: Подовженню графіку руху громадського транспорту до 24:00 за основними напрямками.

Самі ж водії громадського транспорту вважають, що такий розклад руху має бути поміркований.

Для мене ні, бо тому шо хто в 12 буде їздити? Тут в 11 вже їдеш нема кого, пів 11. Ну може 34, які оці по прямій везуть десь отут, а ці з закапелок , - говорить водій Ярослав.

Рівняни ж потребу у такій ініціативі бачать по-різному.

Я рахую, що не потрібно, тому, що люди мають так само відпочивати, в водіїв є свій графік роботи, і це буде фізично важко , якщо після 10 години працюють таксі, якби хто гуляє після 10 години будь ласка, - каже рівнянка.

Та ось чи можливе таке впровадження у Рівному в Управлінні транспорту і зв'язку коментувати відмовились, мовляв, допоки таке рішення не прийме міська рада - нема про що говорити. До кінця збору підписів залишилося близько місяця, а петиція набрала вже 200 з потрібних трьохсот.  

Читайте ще: Рівне одне з 4 - ох міст України, де створять центр для ветеранів

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber