Техніка покликана зробити побут простішим і легшим, а знаходження в будинку — комфортнішим і функціональнішим. На що варто звернути увагу?

Пральна машина Samsung Qdrive
Технологія QuickDrive дає змогу практично вдвічі зменшити необхідний для прання час та приблизно на 20% скоротити витрати на електроенергію. Є можливість скоротити й суміжні часові витрати, які супроводжують прання. Мова йде про управління пральною машиною за допомогою смартфона, а також її комплектацію інтелектуальними алгоритмами. Останні рекомендують найбільш оптимальний режим, а також здатні оптимізувати графік прання, не втрачаючи задані раніше налаштування користувача.

Опція Auto Optimal Wash здатна заощадити кошти на воду й пральний порошок. Пральна машина Samsung Qdrive визначає масу білизни й ступінь її забруднення, а потім підбирає необхідний час для прання і полоскання. Пральний порошок необхідно завантажувати в спеціальний відсік машини приблизно раз на місяць, і цього буде достатньо.

Телевізор Samsung QLED 8K
З легкістю створює атмосферу кінозалу у будинку. У чому фішка? В інноваційному екрані з роздільною здатністю 8K з ідеально точною передачею кольору і максимально реалістичним зображенням: можна розглянути навіть найменші деталі в ландшафті або одязі. Звук теж підлаштовується під конкретну сцену в кінострічці. Це можливо завдяки технології 8K AI Upscaling, яка допомагає поліпшити якість звуку і довести якість картинки до 8K. На такому телевізорі новий сезон улюбленого серіалу дивитися цікавіше.

Розумний світильник Xiaomi Night Lamp
Модель обладнана двома режимами роботи: з яскравістю 0,7 люмен елементів живлення вистачає на рік, а з 3,8 люмен — на півроку. Передбачено надчутливий інфрачервоний датчик руху. Девайс реагує миттєво і вмикає освітлення, супроводжуючи вас приємним і м’яким світлом. Радіус дії становить 5–7 метрів. Тривалість роботи — 15 секунд (після того, як світильник перестає вловлювати рух).

Камера відеоспостереження Nest Cam IQ
Девайс здатен знімати відео з роздільною здатністю 1920 × 1080. Забезпечує хорошу деталізацію об’єктів у разі використання зуму. Режим нічного бачення на висоті. Три мікрофони забезпечують високу якість аудіо.

Духова шафа Samsung Dual Cook Flex
Якщо ви готуєте на велику сім’ю або любите приймати гостей, ви точно знаєте, як довго доводиться чекати приготування в духовці однієї страви, перш ніж поставити іншу. На допомогу прийде духова шафа Dual Cook Flex: дверцята Flexible Door ділять її на дві половинки. Тепер можна перевірити готовність м’яса на верхній полиці, доки на нижній печеться французький кіш.

Мультиварка Redmond SkyCooker
Запускати роботу й контролювати процес приготування їжі в мультиварці віддалено можна за допомогою спеціального мобільного застосунку. У ньому ж легко розраховувати калорійність продуктів, складати меню або придумувати рецепти.