Талановиті діти. Десятирічна рівнянка підкорила тренерів співочого шоу у Києві. Юна співачка Дaрина Бугайчук показала свій талант у проекті “Голoс. Діти”. Дівчинка перемогла двох своїх суперників з команди групи "Время и стекло" та пройшла в етап нокаутів. Поспілкуватися з юною співачкою змогли і ми.

Виконання цієї пісні підкорило тренерів проекту "Голос. Діти". Рівнянка Дарина у свої десять років вже впевнено відчуває себе на сцені. Вже й має, що пригадати.

Саме більше мені запам'яталося коли ми зібралися після шоу, почали обговорювати наші виступи. Нам принесли футболки і великий торт.

Клопітка та плідна праця, щоденні репетиції і звичайно велике бажання, це саме те, що допомогло Дарині досягнути успіху, розповідає вчитель вокалу дівчинки Олена Тарновецька.

Вона настільки впевнено, в мене ноги підкошувалися. Вона все зробила впевнено, ці інтерв'ю, ці стилісти. Все зробила круто.

Наразі Дарина готується до майбутніх вокальних конкурсів та фестивалів, щоб якомога краще виступити та показати свій талант.  

Читайте також: рівнянка Дар`я Бугайчук перемогла у вокальних боях шоу “Голос. Діти”

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber