Танці під відкритим небом. У Рівному просто на вулиці збираються любителі потанцювати. Відпрацьовують запальну сальсу, бачату та кізомбу. Такі, гарячі вечори проходять біля обласного краєзнавчого музею. Влаштовують їх упродовж п'яти років. Долучаються до танців не тільки професійні танцюристи, а й ті хто просто любителі.

Запальні латино-американські танці під відкритим небом. Сальса, бачата та кізомба, а інколи звучить і танго. Кажуть, збиратися для гарячих танців вже стало традицією.

Ми тут танцюємо з 2015 року. Кожного року із травня місяця і поки не буде холодно, поки не розпочнеться опалювальний сезон. Ми один раз тут навіть в пуховичках танцювали. І під парасольками танцювали. Людям потрібне свято. Людям потрібно щоб ось так прийти і потанцювати. Вікових обмежень немає, - розповідає Тетяна.

Танцюють усі: і дорослі, і молодь.

Нам подобається. Пішли заради задоволення. Літом, щоб було чим займатися, адже перед тим було навчання. І ми так вирішили, що буде найкращим танцювати......я люблю сальсу, а Настя, любить кізомбу, - говорять учасники танців під відкритим небом.

Пані Мирослава за професією хімік, а також художниця. Проте не аби як захоплюється танцями. Займається ними уже понад сім років. Танці під відкритим небом каже, це заряд на увесь тиждень.

Це таке ще після вкусіє. Йдеш додому і причмокуєш. Воно смачно, воно класно, танцюєш і це такий драйв. Хочеться жити, хочеться творити. Приходиш на роботу і ти сповнений сил. Приходиш розказуєш, про емоції. І в нас керівник каже, так у вас повноцінне життя.

Проходять запальні танці під відкритим небом ввечері, щонеділі. Вікових обмежень для бажаючих не має. Танцюють люди дві години. Участь безкоштовна. Незавада для танцюристів і погода.  

Дивіться ще: назад у минуле: у Рівному відзначили свято вулиці Поштової

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber