Нагадаємо, майже два роки тому один із забудовників взявся тут зводити багатоповерхівку. Вирив котлован, а сам зник. Забрав із собою гроші людей, які довірились сумнівному будівельнику та навіть зробили перші внески. Півроку тому за цей об'єкт взявся вже інший забудовник, який переуклав угоди з майбутніми власниками квартир. Більше, - дивіться далі.

Це будівництво багатоповерхівки на вулиці Павлюченка, 16Б. Ще два роки тому тут був котлован. Нині на об'єкті активно ведуться будівельні роботи. Та це лише останніх пів року. А все через те, що за багатоповерхівку взявся новий забудовник, так як колишній безслідно зник. За собою лишив лише десятки ошуканих людей, які зробили перші внески на купівлю квартири. Один із них рівнянин Іван Божко.

У жовтні минулого року ми вже показували як відбувається будівництво на Павлюченка 16Б. Майже за пів року обєкт "виріс" вгору на десятки метрів. Згідно паспорту будівництва тут має бути 9 поверхів.

У такому ж темпі продовжуватимуть і далі. Забудовник телефоном нам пояснив, усіх графіків будівництва дотримуються, як і обіцяли людям, з якими переуклали угоди.

Першу чергу будівництва планують здати вже у 2020 році.