Дорожньо-транспортна пригода сталася учора, 14 липня, близько 15:20 на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Антопіль Рівненського району.

Поліцейські встановили, що водій автомобіля «Mercedes-Benz E320», 25-річний рівнянин, рухаючись у напрямку столиці, не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху та допустив зіткнення із автомобілями «Opel Vivaro» і «Peugeot Partner». Мікроавтобус за інерцією в’їхав в автомобіль «Nissan Micra». Усі три транспортні засоби зупинилися перед нерегульованим пішохідним переходом, пропускаючи пішохода.

Внаслідок ДТП травмувалася пасажирка «Mercedes», 23-річна жителька Рівного. У неї діагностували уламковий перелом ноги та госпіталізували до лікарні.

Також забої і травми отримали водій «Mercedes», кермувальник «Opel Vivaro», 42-річний житель міста Рівне та троє його пасажирів: 47-ми, 23-річні рівнянки та 80-річна мешканка села Федорівка Гощанського району. Після надання необхідної медичної допомоги всіх п’ятьох відпустили.

За цим фактом слідчі Рівне нського районного відділення поліції розпочали досудове розслідування. Транспортні засоби вилучені та поміщені на спецмайданчик. 

Читайте ще: на подвір'я підприємцю у Рівному кинули гранату

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber