Дізнайтеся, що на вас чекає цього тижня.

 Гороскоп ОВЕН (21.03 - 20.04)

Мобілізуйте свої сили, - на початку тижня доведеться повоювати за свої інтереси. Якщо не складете зброю, то до вихідних пожнете результати праці. Можливі нові знайомства і поїздки - будьте завбачливі.
 
Гороскоп ТЕЛЕЦЬ (21.04 - 21.05)
 
На вас чекають трудові будні. Навіть якщо на носі законна відпустка, у вівторок-середу якісь обов'язки зажадають вашої уваги. Не відокремлюйтеся від колективу, будь-які питання краще вирішувати разом з друзями або родиною.
 
Гороскоп БЛИЗНЮКИ (22.05 - 21.06)
 
У середу-четвер доведеться спуститися на землю і зайнятися повсякденними справами. Не намагайтеся ухилитися від службових справ або домашніх обов'язків. На вихідних зірки віщують цікаві зустрічі.
 
 
Гороскоп РАК (22.06 - 23.07)
 
Комфорт вам зараз потрібен як ніколи. Присвятіть першу половину тижня сім'ї і дому, це додасть вам сил. Побалуйте себе, влаштуйте свято. У п'ятницю можливі конфлікти з оточуючими.
 
Гороскоп ЛЕВ (24.07 - 23.08)
 
На початку тижня ви зумієте одночасно вирішувати кілька питань. В кінці тижня фортуна буде на вашому боці, пора будувати плани, однак пам'ятайте, що втілювати їх доведеться вам самому.
 
Гороскоп ДІВА (24.08 - 21.09)
 
В середині тижня зірки обіцяють вам несподіваний успіх. Більше спілкуйтеся, можна щось змінити в собі, в своєму іміджі. Відмінний час для поїздок і спілкування. Знайдіть час для розваг.
 
Гороскоп ТЕРЕЗИ (22.09 - 23.10)
 
На початку тижня будьте обережні, - можливі серйозні конфлікти, які можуть перерости у ворожнечу. У п'ятницю-суботу зірки більш прихильні до вас, це час приємних сюрпризів.
 
Гороскоп СКОРПІОН (24.10 - 22.11)
 
Тихіше їдеш - далі будеш, ця мудрість особливо актуальна для вас на початку тижня. У четвер-п'ятницю випаде несподівана можливість проявити себе, а на вихідних доведеться приборкати свій бунтівний характер.
 
Гороскоп СТРІЛЕЦЬ (23.11 - 21.12)
 
Понеділок надихне вас на подвиги, напевно захочеться підкорити нові вершини. Підкорятиметеся обставинам, а мудрість підкаже правильне рішення. Саме час вирушати у відпустку або на сімейний пікнік.
 
Гороскоп КОЗЕРІГ (22.12 - 19.01)
 
Зараз у вас не найкращий період, який потрібно просто перечекати. Особливо це стосується службових питань і ділових планів. Зустрічайтеся з друзями, не замикайтеся в собі. А вихідні краще провести спокійно і відпочити.
 
 
Гороскоп ВОДОЛІЙ (20.01 - 19.02)
 
На початку тижня перед вами відкриються цікаві перспективи, скористайтеся ними, проявіть «ділову хватку». Однак з начальством будьте делікатні, ваші жарти можуть не зрозуміти, тому краще вести себе стриманіше.
 
Гороскоп РИБИ (20.02 - 20.03)
 
Тиждень буде набагато вдалішим, якщо ви присвятите себе дому і сімейним справам. Намагайтеся не ризикувати і не приймайте необдуманих рішень, вони можуть мати для вас негативні наслідки.