Вітамінний бум. Лохина, малина, смородина та аґрус - ці корисні смаколики розпочали свій сезон. На ринках у Рівному прилавки заповнені сезонними ягодами. Скільки цьогоріч коштує стакан вітамінів та чи почали вже купувати їх рівняни читайте і дивіться далі.

Яскраві, запашні, а головне корисні: все це про лісові ягоди. Пані Тамара збирає у лісах на Рівне нщині ожину. Жінка розповідає, цьогоріч ягід вродило менше ніж зазвичай, тому і ціна трішки дорожча.

Продаю я баночку за сімнадцять п'ятдесят, а ця тридцять п'ять, збираємо у Сарненському районі. Ви знаєте не багато. Але вона дуже корисна, Ви знаєте вітамінна, - каже пані Тамара.

Смородини вродило вдосталь, вона вартує за літр 20 гривень. Розпочався сезон і у такого вітаміну як аґрус. За словами продавців, в цей час він найсолодший.

Дуже вітамінний, смачний, корисний для дітей, соки пити. Відерце коштує двадцять гривень, - розповідає про аґрус продавець Юрій.

Серед лісового скарбу - чорниці, де-не-де видніється малина. Вартує літрова баночка смачної красуні тридцять гривень.

Трошки цукру, і в морозілку. Тоді вона дуже добра, смачна, - каже продавчиня Надія.

А ось і лохина. Стаканчик цих ягід на ринку продають за п'ятдесят гривень. А поціновувачі її корисних властивостей, можуть навіть виростити її у власній домівці, кажуть продавці.

Треба мішок терси своєї, хвої, добрив. Кущ вартує і тринадцять, і тридцять і п'ятдесят, всякі, - розповідає продавець лохини Михайло.

Ягоди корисні та смачні, а які з них вибрати собі, залежить від індивідуальних вподобань та смаку, кажуть продавці.

Читайте також: Що приготувати на Петра і Павла: традиційні святкові страви

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber