Місце для справляння нужди, розпивання алкогольних напоїв та збору безхатьків. Мова йде про підземний перехід на вулиці Соборна. У такому стані він уже декілька років. Люди оминають його і просто перебігають дорогу. Чи будуть його ремонтувати та хто відповідає за підземку читайте і дивіться далі.

Це відео відзняте рівно три роки тому в мікрорайоні Ювілейний. У такому жахливому стані тоді був підземний перехід. Зараз ситуація аналогічна.

Можна ноги поламати. Бачите, що тут робиться, все побите - скаржиться на стан підземного переходу рівнянка Галина Войтова

Обписані стіни, сморід, сміття. Такий вигляд має підземний перехід на Соборній. Люди бідкаються, що краще він і не виглядав. Сюди страшно йти і вдень і вночі.

Скільки я тут живу, його, як почали будувати у такому він стані. Бачите, туалет якиїсь там є . Доски кругом лежать. Ноги можна поламати - говорить Галина Войтова

Якщо комунальники прибирають, то люди не підтримують чистоту. Підземний перехід перетворився на громадську вбиральню та притулок для безхатченків. Тому частина людей, аби не заходити туди, просто перебігають через дорогу, таким чином наражають себе на небезпеку. Хоча через декілька метрів є зебра.

Якби ремонт зробили, то може б люди і переходили, а так всі ходять так. Перебігають? Так. Там і наркомани і алкоголіки - скаржаться рівняни.

З 2012 року підземний перехід на балансі рівненського ШЕУ. Останні й виконують роботи по прибиранню. В управлінні кажуть, що перехід в аварійному стані і потребує капітального ремонту. Та, коли це буде, сказати не можуть.

На сьогоднішінй день кошти не виділялися, вони заплановані, але їх ще немає. Ми очікуємо надходження коштів у 2020 році. Для цього мають бути виконані проектно-кошторисні роботи, оціночний акт треба скласти. А потім буде говоритися мова, про суму, яка необхідна для виконання робіт по капітальному ремонту - каже начальник дільниці по санітарному утриманні доріг МіськШеу Петро Бучинський

Тому зараз залишається тільки чекати, коли виділять кошти, і сподіватися, що пересічні рівняни не будуть засмічувати й надалі підземний перехід.

 

Читайте також: Чому в одній із рівненських багатоповерхівок майже місяць не працює ліфт? (ВІДЕО)

 Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber