фото ілюстративне
У Рівненському районі припинився ремонт відрізку дороги Устилуг - Луцьк - Рівне. Білоруська фірма, яка здійснювала роботи, забрала техніку і залишила місце.

Нагадаємо, роботи по відновленню асфальтного покриття на шести кілометрах, а саме від Карпилівського кільця до Городка, велися ще з 2018 року. Частково зроблена лише одна смуга руху - інша перекрита. Але роботи на ній тепер також не ведуться, а все через облаштування Північної об'їздної. Адже сама вона має з'єднуватись із дорогою Устилуг - Луцьк - Рівне . Для цього потрібно скоригувати проект. А відповідно до закону - роботи по ремонту дороги у Рівне нському районі, на цей час вестись не можуть. Тому білоруська фірма залишила місце робіт. Дорожники кажуть, ремонт припинились тимчасово. 

Зараз, аби з'єднати дві дороги, саме у тому місці, потрібно скорегувати проект. Це у районі перехрестя дороги на Понебель. Станом на цей рік, передбачено бюджетного фінансування 60 млн. гривень саме на дорогу Н - 22. Тому як тільки буде скорегована проектно - кошторисна документація, зайде підрядник, роботи відновляться з нормальним ритмом фінансування, з нормальним темпом робіт, - розповів речник Служби автомобільних доріг у Рівне нській області Дмитро Леонтіюк.

Читайте також: навколо Рівного збудують дорогу за 800 мільйонів

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber