фото ілюстративне
Учора, сьомого липня, близько п’ятої години ранку до поліції надійшло повідомлення про те, що охоронцю розважального закладу на вулиці Соборна були завдані тілесні ушкодження з використанням спецпристрою для відстрілу гумових куль.

Поліцейські попередньо встановили, що 19-річний житель Запоріжжя приїхав до свого товариша в Рівне . Уночі всі разом, перебуваючи напідпитку, пішли у розважальний заклад. Втім, біля входу між ними та охоронцями виникла сварка — для з’ясування відносин усі вийшли на вулицю. Конфлікт переріс у штовханину та масову бійку, під час якої 19-річний парубок здійснив не менше двох пострілів, один з яких влучив у ногу працівника закладу.

На постріли вийшли ще кілька охоронців та прибули наряди патрульної поліції. Під час припинення правопорушення охоронець закладу, 20-річний рівнянин завдав тілесні ушкодження 24-річному інспектору поліції. Як пояснив він слідчим, скоїв це ненавмисно, адже було дуже людно.

Читайте ще: рівненчани можуть повідомити поліцію про пригоду в Telegram

Потерпілого правоохоронця госпіталізували до медзакладу, де у нього діагностували перелом носа.

Правоохоронці затримали 19-річного жителя Запоріжжя та 20-річного рівнянина. Слідчі Рівне нського відділу поліції повідомили обом про підозру у вчинених злочинах. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Поліцейські з’ясовують усі обставини подій.

 Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber