В Україні 4 липня відзначають День Національної поліції. Рівненські правоохоронці влаштували для рівнян ціле дійство. У центрі міста, на майдані Незалежності зібралися усі підрозділи правоохоронних органів. Поліцейські знайомили містян зі зброєю, навчали бойових мистецтв та продемонстрували як надавати першу медичну допомогу.

Поседіти за кермом поліцейського автомобіля або ж мотоцикла, потримати у руках справжню зброю та увімкнути сирену. Усе це на майдані Незалежності, у День Національної поліції України, рівненські правоохоронці дозволяли усім охочим. Такі забави не аби як сподобались маленьким рівнянам.

Машини цікавлять його дуже. От техніка саме. Він дуже любить все чіпати, дивитися. Все пробувати так сказати. Як воно є насправді. Я думаю що як виросте то буде як наш тато. Буде поліцейським, буде захищати, - розповідає рівнянка Ірина.

Відчути себе правоохоронцями, хотіли й дорослі. Юрій Шевчук детально знайомився саме зі зброєю. Уважно слухав правоохоронця. Сам теж дещо знає про зброю.

Це бпш , советскій автомат.....Так дуже класно, сподобалась виставка зброї. Дуже класний інструктор. І машини теж, побували й дуже сподобались, - говорить рівнянин Юрій.

Розповідали для рівнян не лише про автомати.

Навчали рівнян й надавати першу медичну допомогу.

За словами очільника управління патрульної поліції Рівне нщини, у центрі міста для рівнян зібралися усі підрозділи правоохоронних органів. Сергій Мерчук запевняє, сьогодні рівнянам дозволили майже все.

Працівників тактильної поліції, а й кооперативного реагування, велопатруля, простих патрульних. А також підрозділи вибухотехніки. Кінологів. Управління державної охорони. Бронетехніку спец роти. І сервісного центру, - говорить очільник управління патрульної поліції Рівне нщини Сергій Мерчук.

Подивитись зброю, техніку та інше, всі охочі могли упродовж дня. До слова, дане свято раніше відзначали 4 серпня. З 2018 року День Нацполіції відзначають 4 липня.  

До теми: у Рівному професійне свято поліція відзначила в центрі міста (ФОТО)

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber