Під час тривалих відносин інтимна близькість може стати нудною. І тоді пара починає шукати способи, як можна її урізноманітнити.

 Для цього існує декілька стилів і кожен з них цікавий сам по собі. А ще він допоможе вашій парі завжди залишатися в бадьорості «сексуального духу». Головне - щоб інтимна близькість відповідала вашому настрою, і партнер не був проти експериментувати.

Карецца

Carezza - це італійське слово, воно означає ласки або погладжування. Секс-карецца - не що інше, як секс без проникнення. Нудно? Ні в якому разі! Поцілунками та обіймами теж можна довести партнера до оргазму. Такий секс починається задовго до походу в спальню: з приємних смс, смачної вечері. Коли ви опиняєтеся на ліжку, то не говоріть один одному ні слова. Цей секс проходить в повному мовчанні - тільки дихання партнера і його стогони.

Читайте також: Як заощадити на відпочинку в Європі: цікаві поради

Фаст-секс

Швидкий секс хороший тим, що застає пару зненацька. Він може статися де завгодно. Важливо вибирати місця без сторонніх очей, а то задоволення від такої близькості ви не отримаєте. Під час швидкого сексу необов'язково роздягатися догола, можна приспустити одяг. Важливо використовувати лубрикант, адже ні у чоловіка, ні у жінки не встигає виробитися мастило в потрібній кількості. А без змащення фаст-секс стане неприємним і навіть травматичним.

Секс з їжею

Фрейд, який знався на сексі, любив повторювати, що у людини є дві важливі потреби - секс і їжа. А якщо їх об'єднати? Вийде смачно і пристрасно. Їжа для сексу повинна бути простою і не сильно бруднити другу половинку. Інтим з бургером або шматками піци - задоволення сумнівне. Візьміть в ліжко з собою фрукти і збиті вершки. Їжте прямо з тіла партера, годуйте його або викладіть їжу собі на тіло.

Он-лайн секс

Що робити якщо партнер поїхав у тривале відрядження? Одягти красиву нижню білизну, включити Skype і зателефонувати другій половинці. Он-лайн секс допоможе зняти напругу, а також зарядить вас «на продовження банкету» по приїзду коханого.

Читайте також: Сильні сторони кожної жінки по знаку Зодіаку

Секс вікенд

Відправте дітей до бабусі, а самі не виходьте з дому всі вихідні. Тільки ніякого прибирання і готування. Влаштуйте собі секс-марафон: пестіть всю ніч, продовжуйте вранці, засинайте на кілька годин і так проведіть вікенд. Запасіться перед вихідними їжею, щоб точно нікуди не потрібно було виходити.