Відомий плавець з Рівного Михайло Романчук отримав власну зірку на Алеї зірок у столиці. Світлинами і враженнями з події Михайло поділився на своїй сторінці у Facebook.

«...Хвилююча та одночасно надихаюча на подальші здобутки подія відбулася вчора. Ця Зірка, та кількість людей, журналістів що прийшли на відкриття, оцінка того, що те що ми, спортсмени робимо для країни та для людей - важливе. Це надихає рости й надалі! Тож вже вчора ввечері я відлетів на збір перед Чемпіонатом Світу у Туреччину. Дякую всім хто завітав, підтримує та переживає!» - написав спортсмен.

Разом із зіркою Михайла Романчука в один день на Алеї зірок «засяяли» зірки ще кількох відомих українських спортсменів: Яни Клочкової, Валерія Борзова, Станіслава Медведенка.

Алея зірок – площа у центрі столиці, аналог голлівідуської «Алеї слави», де розміщені іменні латунні зірки людей, які вважаються відомими в Україні. Площа зірок у Києві стала символом популяризації національної культури, українського мистецтва та спорту країни.

Читайте також: Особливі спортсмени з Рівне нщини здобули перемоги на чемпіонаті України

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber