А все через інтенсивний рух транспорту. Вулиця вузька і без тротуарів. Втім це не заважає вантажівкам тут курсувати. Підприємці кажуть, дана дорога - зручний спосіб дістатися до найближчого ринку "Дикого". А люди у свою чергу хвилюються за власну безпеку і нарікають на задимленість вулиці.

Це вулиця Межова. Щодня тут проїжджають сотні легкових та вантажних автомобілів до ринку "Дикого". Це створює незручності для мешканців сусідніх будинків. Вони збунтувалися і перекрили дорогу.

Тут рухаються крім легкових автомобілів буси і фури і далі їдуть на бази, які розташовані на вулиці Хмільній і внизу по вулиці Межовій і на кондитерську фабрику. Тротуару не має і приходиться на паркани вилазити, залазити в кущі, дати можливість проїхати цим машинам, - розповідає жителька будинку на вулиці Межова Валентина. 

Ще два роки тому тут стояв знак, який обмежував рух великогабаритного транспорту, кажуть мешканці сусідніх будинків. Однак його забрали.

При мені демонтували їх працівників ШЕУ, у них написано було "ШЕУ".

Нині ж люди вимагають, аби на вулиці Межовій зробили тротуар та обмежили рух транспорту.

Обмеження руху тільки на легковий транспорт, а важкий транспорт пустить там де "Край-дисконт", - говорить рівнянин Микола.

Такій ініціативі не радий підприємець Ігор. Його вантажний транспорт курсує саме цією дорогою.

Розумію, але то шо перекривають для вантажівок доїзд, то звичайно не підтримую. Міська рада повинна подумати і увійти в положення і людей цих і підприємців і цукеркової фабрики. Тобто чимало людей сюдою їздить , - каже Ігор.

На місце події до людей виїхали поліцейські.

Каміння, яке вони виклали на дорозі - прибрали і вони розійшлись. Обмеження руху по цій вулиці не має. Їм треба вийти з цим питанням до міської ради і далі це питання колективно буде розглядатися за участю в тому числі і відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції, - розповів начальник відділу комунікації поліції ГУНП у Рівне нській області Антон Крук.

Люди кажуть, неодноразово зверталися до міської ради, але змін не було. Тому це перекриття не останнє. Будуть робити це доти, доки їх не почують. 

Дивіться ще: у Рівному збільшиться вартість харчування у дитячих садочках (ВІДЕО)

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber