Вважається, щоб день пройшов плідно та успішно потрібно правильно його почати. Тобто, зробити правильним свій ранок.

 Варто починати свій день з медитації і духовних практик: це наповнить вас позитивною енергією, приверне успіх і допоможе подолати всі труднощі. Але є речі, які категорично не варто робити зранку, щоб удача весь день була з вами і не відверталася від вас.

1. Негативно мислити

Песимістичний настрій небезпечний для нас завжди. А якщо зранку зарядитися негативом і зіпсувати саму себе настрій, то не дивно, що день пройде даремно або принесе вам нові проблеми. Вся справа в тому, що наші думки матеріальні і Всесвіт їх сприймає як керівництво до дії, незважаючи на те, погані вони чи хороші. А вранці після пробудження наша підсвідомість працює краще, ніж в інший час доби. Тому думайте з ранку про хороше, щоб зарядити себе оптимізмом і радістю.

Читайте також: Звички, які відвертають від вас удачу та щастя

2. Ображати рідних і близьких

Вранці краще нести позитив, радість і добро, тоді весь день буде вдалим, проблеми будуть швидко вирішуватися, а Всесвіт буде на вашому боці. Пам'ятайте, що ранкові конфлікти негативно позначаться на вашій енергетиці, тому день навряд чи стане успішним і радісним. Крім того, якщо ви своїми словами або діями скривдите близьку вам людину, то її образа і злість відіб'ються і на вашому емоційному стані, і на успішності у вирішенні повсякденних завдань.

3. Не планувати свій день і не ставити цілі

Якщо ви хочете розвиватися і бути успішним, то щоранку складайте план на день.

По-перше, це мотиваційний момент і допоможе вам рухатися вперед. По-друге, коли ви записуєте свої цілі, то ви посилаєте свою енергію і бажання Вищим Силам і вони активніше вам допомагають реалізувати задумане.

Читайте також: 3 головні чинники, які впливають на вашу долю

4. Залишати безлад в будинку

Щоб в будинку панувала хороша енергетика, в ньому не повинно бути безладу, розкиданих речей і мотлоху. Для цього намагайтеся щовечора все розкладати по місцях, помийте посуд, зберіть все сміття, яке бажано винести або до заходу сонця, або рано вранці. Якщо ввечері ви по яким би то не було причинам не встигли навести порядок, прокиньтеся раніше і зробіть це. Тоді день пройде продуктивно і вдало.