Всі ми знаємо, що діти - шалені поціновувачі мультфільмів. Нині кількість мультиків і їх різноманіття вражає! Серед них є такі, які принесуть особливу користь для психологічного розвитку дитини. Сьогодні ми пропонуємо вам добірку мультфільмів про справжні життєві цінності. Дивіться з дітками і насолоджуйтесь разом.

1. Забери мене додому - Take me home (2013 р.)
Маленька дівчинка приходить у притулок для тварин, щоб обрати собі собаку, але перед нею постає непростий вибір: обрати гарного чи доброго? Що ж врешті вирішить героїня, дивіться у мультфільмі.

 2. Фантастичні літаючі книги містера Морріса Лессмора — The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore (2011 р.)
Це світла і повчальна історія про любов до книги і про магію, яка схована в ній. Головний герой мультфільму потрапляє у дивовижну країну, жителі якої — це живі книги. Усі вони хочуть, щоб про них піклувались і щоб їх читали. Мультфільм покликаний прививати дитині любов до читання.

 3. Скарб - Treasure – Ringling Thesis (2011 р.)
Зворушливий, ніжний, і наповнений різними важливими деталями мультик про справжні цінності життя. Головна героїня дуже бідна і змушена щодня приходити на сміттєзвалище в пошуку речей. Якось жінка знаходить дорогі прикраси і вирішує подарувати їм друге життя.

 4. Змінна хмарність – Partly Cloudy (2014 р.)
Усі знають, що лелеки приносять дітей. Але те, що цих дітей роблять з хмаринок, факт менш відомий. Добрий мультик про дружбу, надію і віру у краще.

 5. Місяць — La Luna (2011 р.)
Зворушливий мультик про хлопчика, якого тато і дідусь вперше взяли з собою на роботу. Кожен з дорослих хоче взяти участь у вихованні дитини, навчити робити по-своєму, але, не дивлячись на суперечки дорослих, хлопчик обирає свою дорогу.

 6. Міст — Bridge (2011 р.)
Це історія про чотирьох тварин, які намагаються перейти через міст, але не можуть, оскільки постійно заважають один одному. У всього цьому важливо одне – вміння знаходити компроміс.

 7. В нужді — Under the fold (2014 р.)
У великому сірому мегаполісі тато з сином блукають вулицями в пошуку роботи. І не дивлячись на складне становище, ці двоє не впадають у відчай і знаходять в житті те, що робить їх щасливими.

 Приємного вам перегляду!

Читайте також: Як і де відпочивають рівняни з дітьми: мами діляться досвідом

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber