Фото Зарічне Полісся
На Рівненщині вирувала негода. Найбільше постраждали північні райони області. Там пронеслась піщана буря. Сильний вітер повалив дерева та паркани, позривав дахи на деяких будинках.

Зокрема у селі Миляч, Дубровицького району, буревій повністю зніс дах з навчально – виховного комплексу. А у Сарнах випав град розміром, як куряче яйце. Внаслідок негоди ніхто з людей не постраждав. Місцева влада наразі підраховує збитки. А от енергетики відновлюють електропостачання. Адже негода обірвала численні лінії електромереж, повалила опори, 51 населений пункт лишається без світла.

Було знеструмлено 18 повітряних ліній 10 кіловольт, 325 трансформаторних підстанцій, і без електропостачання залишився 51 населений пункт. Наші працівники забезпечені усіма необхідними матеріалами, задіяні не лише фахівці зазначених районів, а й також туди скеровані бригади і з сусідніх районів. А також з Рівного. Також скерована спецтехніка адже дуже багато обривів ліній електропередач., - розповіла речниця "Рівне обленерго" Алла Ліхачова.  

До теми: негода на Рівне нщині знеструмила 35 населених пунктів

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber