У Рівному – черговий розбійний напад на банківську установу, уже другий за останній місяць. Цього разу двоє невідомих у масках пограбували відділення „Приватбанку” в самому центрі міста - на розі вулиць Сагайдачного та Шевченка поблизу продуктового ринку.

На годиннику була 5-та година вечора. У відділенні банку вже готувались до закриття коли всередину раптом увірвались двоє невідомих у масках. Погрожуючи пістолетом, вони забрали металеву скриньку з грошима і швидко зникли. Все відбулося менше ніж за хвилину. Невдовзі на місце злочину прибули працівники міліції, та грабіжники вже були далеко.

Після пограбування відділення банку зачинили на ремонт до 20-ого грудня. Від будь-яких коментарів тут відмовились.

За останній місяць це вже друге пограбування банківської установи у Рівному. Ще 2-ого грудня невідомі в масках пограбували відділення „Ошадбанку” на мікрорайоні Ювілейний. Розшукати тих грабіжників міліції не вдалося. Як і розкрити пограбування магазину „Юлія” на вулиці Фабричній та напад на експедиторів торгової фірми в Радивилівському районі. В усіх цих випадках грабіжників було двоє, вони були в масках і діяли за однаковим сценарієм. Раптово нападали і швидко зникали. Тож рівненські правоохоронці припускають, що всі ці злочини скоїла одна і та ж злочинна група, учасники якої поки залишаються на волі.