Казковий острів і корабель можуть невдовзі отримати маленькі рівняни для своїх ігор. Проект будівництва дитячого містечка зібрав на перший благодійний бал у Рівному представників місцевої еліти. Організатори балу дебютом задоволені: дітей не просто почули, але й пообіцяли реальну допомогу.

Чого не вистачає маленьким рівнянам для повного щастя? Ведуча "Небесної колискової" на Першому місцевому і благодійниця Валентина Сенько запитала про це в самих дітей. У відповідь вони намалювали морський острів і корабель. Тепер про дитячу мрію розповіли місцевим посадовцям і бізнесменам на першому в Рівному благодійному балу.

Гостей балу також запросили на імпровізований корабель - із капітаном, командою та морем музики - від ще молодого, але вже відомого в Україні Павла Табакова. Близько ста представників місцевої еліти до дитячої мрії прислухалися. Для маленьких рівнян благодійники створять острів і корабель - із гойдалками, гірками та іншими веселими, а головне - безкоштовними розвагами. Ті, хто вже запропонував конкретну допомогу, навіть отримали відзнаки "Нова ера благодійності".

Організатори балу обіцяють зробити його щорічним і здійснити ще багато дитячих мрій. А здійснення першої - будівництво казкового дитячого містечка - обіцяють розпочати вже навесні.