Всі ми вступаємо в стосунки зі своїм досвідом і багажем звичок. Іноді вони здаються милими, але часом дратують вашого чоловіка до неможливості. 10 звичок, які виводять з себе всіх чоловіків - читайте статті.

Якщо у вашому арсеналі є хоча б одна з цих звичок, постарайтесь максимально її позбутись.

Користуватися його бритвою

Ні, це не мило використовувати його бритву. Це негігієнічно і приносить чоловікові купу дискомфорту, коли він голиться вранці. Бідним хлопцям доводиться страждати від роздратування, свербіння і непривабливого висипу на обличчі. Ви все одно вважаєте милим використовувати його бритву, то чому не берете його зубну щітку?


Багато базікати

Ви зустрічаєте свою другу половинку плітками на роботі, розповідями про сусідку Ліду і її коханця? Для чоловіка це дуже цікава інформація, яка заповняє його мозок "спамом". Він не хоче чути плітки не тому, що "бездушний Буратіно", просто він не розуміє, навіщо йому знати, що Люся порвала колготки прямо перед приїздом партнерів з Китаю.

Ставити дурні питання

"Ти мене любиш?", "Я товста?", "Ти любиш мою маму?", "Про що ти думаєш" - і ще багато інших питань "переслідують" чоловіків у відносинах, як нежить серед зими. Яку відповідь ви хочете почути? Навіщо вона вам? Якщо не хочете, щоб чоловік від вас тікав, не ставте дурних запитань.

Постійні скандали

Є така категорія жінок, втім, як і чоловіків, які люблять скандалити. Це у них такий своєрідний обмін енергією. Для скандалу вони знаходять найдивовижніші приводи, наприклад, виявлений свій же волосок в ліжку. Такі люди - дуже неприємні, тому відносини у них не клеяться.

Часто ображатися

Сльози і образа, як спосіб маніпулювати чоловіком - дуже дратують їх. Справа в тому, що образи – це стиль маленьких дівчаток. Ваш чоловік - не ваш батько і на образи з приводу і без він відповість швидким розлученням.

Тотальний контроль

Читати листування, стежити, вивертати кишені, влаштовувати допит, якщо чоловік затримався на роботі - ці звички не роблять з вас мудру жінку. Багатьох чоловіків вони здатні підштовхнути на зраду. А чому це їх підозрюють без приводу? Допити - це порушення кордонів, таке терпітимуть далеко не всі чоловіки.
 
Будувати плани, не питаючи

А навіщо вашу другу половинку попереджати про спільні плани? Краще поставити перед фактом, правда ж? Невже його рибалка може бути важливіше шопінгу? Така форма спілкування показує вашу неповагу до думки другої половинки. Плани краще узгоджувати з чоловіком, а не ставити його перед фактом.

Постійні згадки про минуле


Ви живете 5 років разом, але все ще згадуєте колишню чоловіка? Або виносите хлопцеві мозок за всіх дівчат, з якими він був до вас? Якщо ви не живете в країні, де чоловік і дружина підбираються один одному з народження, то змиріться з тим фактом, що ваш чоловік називав когось "котиком", дарував квіти на 8 березня, цілував і навіть лягав у постіль. Хочете побудувати міцні відносини - залиште минуле в минулому.

Скарги на зовнішність

У вас кривий ніс? І сухе волосся? А ще ви про це постійно нагадуєте чоловікові, скаржачись на зовнішність? Що ж, пора припиняти таку практику. Тому що вашому чоловікові все одно на це, він цього не помічає, поки ви про це не говорите.

Провокувати ревнощі

Ревнує - значить любить! Так думають багато жінок і починають фліртувати з кожним перехожим чоловіком або ще гірше - вішатися їм на шию. А тепер уявіть, що ваш коханий буде робити те ж саме. Приємно? Отож!