У суботу, 15 листопада, на телеканалі «Рівне 1» у прямому ефірі вийшла програма «Народні теледебати». Учасниками стали семеро кандидатів на посаду міського голови Рівного, журналісти місцевих ЗМІ та телеглядачі. Пропонуємо вам вирізки найцікавіших моментів.

Нагадаємо, кожен з кандидатів — Світлана Богатирчук-Кривко, Юрій Дюг, Руслан Мальований, Станіслав Савінський, Юрій Собчук, Володимир Хомко та Василь Червоній — мав змогу висловитись у двох тематичних блоках програми: «Житлово-комунальне господарство» та «Шляхи наповнення міського бюджету», а також відповісти на запитання журналістів, глядачів і своїх конкурентів. Перелік кандидатів, так само як і теми для розмови, визначили самі глядачі — з допомогою анкетування в інтернеті та в газетах «ОГО» та «Рівне нська газета». З допомогою анкет було відібрано й представників від глядачів, які отримали змогу брати участь у зйомці програми.
На жаль, ми не маємо технічної можливості розмістити всю програму на сайті. Тож до вашої уваги вирізки найцікавіших моментів програми. Так головними фігурантами смішних моментів стали: Руслан Мальований, Юрій Дюг, Василь Червоній, Юрій Собчук та Володимир Хомко.