Починаючи з 11 вересня органи міліції зафіксували 51 подію та правопорушення, пов’язані із виборами. У самісінький день волевиявлення без порушень та кумедних випадків не обійшлося.

У день голосування, каже начальник обласної міліції Олег Сало - громадську безпеку в області забезпечувало майже 3 тисячі правоохоронців, тож надзвичайні ситуації не виникали. Та все ж до міліції надійшло 11 заяв - і половина випадків стосувалася хуліганства на виборчих дільницях та пошкодження бюлетенів. Без курйозів теж не обійшлося.

Загалом же вибори пройшли спокійно, без грубих порушень, переконані правоохоронці. Рятувальникам, які теж посилено несли службу у день виборів, хоч і довелося гасити загоряння але не на виборчих дільницях.

Загалом за інформацією оперативних служб - виборчий процес пройшов на Рівне нщині в порівнянні з попередніми виборами досить демократично і спокійно. Втім, якщо і будуть невдоволенні результатами виборів, які захочуть влаштувати акції протесту, міліція готова забезпечити громадський порядок. та поки таких заявок у правоохоронців немає.