В області триває ремонт доріг. Днями, в експлуатацію здали відрізок дороги державного значення, яка з'єднує контрольно-пропускний пункт "Прикладники" із Рівненською областю. Там відремонтували майже 10 кілометрів дороги. За чий кошт тривав ремонт - дивіться далі.

Майже 10 кілометрів дороги. Саме такий відрізок новенького асфальтного покриття поклали у Зарічненському районі. Ця дорога міжнародного значення веде до контрольно-пропускного пункту "Прикладники", тобто з’єднує нашу область із Білоруссю. Об'єкт капітально відремонтували всього за 4 місяці і вже здали в експлуатацію. Роботи виконували згідно усіх державно-будівельних норм і стандартів, тож прослужить дорога довго, запевняє підрядник.

30 років усі обіцяли людям села Морочне, що дорогу зроблять. А реально підійшли до питання лише цьогоріч, розповідає голова Рівне нської ОДА Олексій Муляренко. Він разом з іншими представниками влади, служби автодоріг та підрядником зустрілись з місцевими жителями, щоб почути їх відгуки і думки про зміни.

Жителі села Морочне зізнаються, навіть не сподівались, що дорогу таки відремонтують. Нині із острахом згадують у якому стані вона була недавно.

Нагадаємо, за попередні два роки від митного експерименту на дороги державного значення в області спрямували більше 190 мільйонів гривень