Південно-західний циклон в обід приніс на Рівненщину невелике зниження температури та снігопад.

Філіями ДП «Рівне нський Облавтодор» по мірі необхідності розпочинаються роботи з обробки шляхового полотна де вже йде снігопад.

На інших філіях техніка і люди перебувають в стані підвищеної готовності, аби з приходом негоди у якнайстисліші терміни почати відповідні роботи.

"Ми відслідковуємо ситуацію на шляхах та прогнози погоди. Наразі докалізація і мала інтенсивність снігопвду дають можливість з високою долею впевненості говорити про те, що ускладнення в русі транспорту на рівненщині не передбачаються", - повідомив помічник директора ДП «Рівне нський облавтодор» Дмитро Леонтіюк.

Крім того він зазначає:

"Ми зараз маємо в достатній кількості інертних та протиожеледних матеріалів, техніка готова, люди готові, запаси паливно-мастильних матеріалів є в мінімально-необхідній кількості. Водночас звертаємо увагу водіїв на те, що у місцях можливого утворення ожеледиці, чи ускладнення руху (підйоми, спуски, перехрестя, мости, шляхопроводи, естакади, тощо..)"

Дорожники вивезли невеликі запаси інертних та протиожеледних матеріалів аби, в тому числі і самі водії бачачи можливе ускладнення руху - могли самотужки підсипати сумішшю невеличкі ділянки дорожного покриття і продовжити рух безпечно для себе та інших учасників дорожного руху.

Водночас дорожники та патрульна поліція у Рівне нській області просять водіїв бути уважними та обережними, враховувати погодні умови та дотримуватись правил безпечного кермування у зимовий період.

pic



pic