Продавати речі, пов'язані з футболістами, аби допомогти дітям, які цього потребують найбільше, удруге взялися вболівальники НК "Верес".

Аби отримати футболку улюбленого гравця та ще й з автографом, не обов'язково оббивати пороги спортивних баз. Рівне нські вболівальники винайшли інший спосіб. Він дозволяє отримати бажану річ і, водночас, зробити добру справу.

- Вирішили провести благодійний аукціон, лотами в якому буде атрибутика НК "Верес" (Рівне ) з автографом/автографами футболістів. Наразі є перший його лот, а це футболка з принтом Валерія Федорчука (з автографом)! Стартова ціна 300 грн, крок 50 грн. Аукціон вже розпочато, знайти його можна на сторінці спільноти вболівальників LuckyFans в мережі Facebook або за хештегом #CharityLF, - розповів учасник спільноти Валентин Ляхов.



pic

Такий аукціон проводять другий рік поспіль. Основна мета - зробити хоч трошки яскравішим життя вихованців КЗ "Рівне нський обласний спеціалізований будинок дитини". Лотами першого аукціону стали футболки з автографами гравців НК "Верес" Рівне - команди, яку підтримує спільнота.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гравці "Вереса" готували собі наступників [ВІДЕО]

- З цих аукціонів вдалось зібрати більше 25000 гривень, що дозволило нам не лише купити для діток закладу солодощі, фрукти і прості подарунки у вигляді іграшок, але й сучасний телевізор Samsung зі Smart TV, що дозволяє дітям дивитись мультики вже ось як рік через мережу YouTube. Телевізор встановлений в старшій групі (діти віком від 2 до 4 років) будинку, до приміщення якої нами був підключений Інтернет та оплачений строком на 1 рік. Крім того, було куплено багато інших корисних речей, серед яких памперси, засоби гігієни, шкарпетки, колготки, ортопедичне взуття, розвиваючи ігри, - продовжує Валентин Ляхов.

Відтоді активні вболівальники "Вереса" стали постійними волонтерами цього дитячого будинку. Протягом року вони неодноразово відвідували дітей, приводили до них в гості різних аніматорів та інших небайдужих рівнян, возили їх в Рівне нський зоопарк, були разом з ними на дитячій залізниці та відвідували Рівне нський академічний театр ляльок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Верес" і діти: враження футболістів від спілкування з учнями [ВІДЕО]

- А ще в новому сезоні нашої футбольної команди стала традиційною ідея провідувати разом з рівненськими вболівальниками таких же діток в інших аналогічних дитячих будинках в тих містах, в яких грає в гостях наша команда. Зокрема ми вже були в дитячих будинках у Вінниці, Хмельницькому, Новоград-Волинському, Чернівцях та Тернополі, - каже Валентин.

Чиї футболки стануть лотами цього разу - поки сюрприз. Проте зацікавленим радять не відтягувати момент придбання. Тим паче, що організатори подумують про справді теплі подарунки для діток - зимове взуття, адже те, яке в них є, потребує термінового оновлення...

До слова, футболісти рівненського "Вереса" у квітні минулого року взяли участь у "Зіркових уроках футболу". Пограти та поспілкуватися з професійними гравцями мали нагоду учні 26 школи. А самі футболісти поділилися враженнями.