У Великомежиріцькій спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІ ступенів, що в Корецькому районі, влаштували спортивні змагання «Ти зможеш, якщо зміг я!».

Такий фізкультурно-оздоровчий захід традиційно протягом листопада-грудня проводить обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Відділення НОК України в Рівне нській області для учнів спеціальних навчальних закладів.

Тож у Великих Межирічах учні спецшколи з нетерпінням чекали на таку подію. Адже сама участь, можливість провести активно своє дозвілля, набратися вдосталь позитивних емоцій – головна мета для кожного з них.

Отже, учасники із задоволенням взялися за виконання спортивної програми. Тож, на майданчику завирували спортивні пристрасті. Група підтримки, з числа учнів та педагогів, активно скандували та всіляко підтримували команди. Такий стимул ще більше спонукав дітей швидко та якісно проходити дистанції.

Врешті, переможці та призери змагань були визначені. Найбільшого успіху домоглися хлопці та дівчата з команди «Еверест», які подолали нелегкий шлях та здійнялися на вершину п’єдесталу. Друге місце у команди «Прометей», третє – дісталося команді «Іскра». Зусилля найбільш наполегливих були винагородженні дипломами обласного центру «Спорт для всіх» та призами від Відділення НОК України в обалсті.

Наступний етап фізкультурно-оздоровчих заходів «Ти зможеш, якщо зміг я!» відбудеться в Острозькій спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті І - ІІІ ступенів.

pic

Про це інформує прес-служба Рівне нської ОДА.