Родина потребує термінової допомоги на лікування дитини.

Допоможіть врятувати життя Лізі !!!

Ліза Колосарь така світла і доброзичлива, що відразу стає очевидно: у такої незвичайної дівчинки життя має бути світлим, прекрасним, радісним і довгим.

Проблема тількив тому, що Ліза вже чотири місяці не вилазить із онкогематологічного відділення київської лікарні ОХМАДИТ.

Ліза хворіє на апластичну анемію у надважкій формі. Цей діагноз означає, що істковий мозок дівчинки не функціонує: еритроцити, тромбоцити і лейкоцити не виробляються, і без належного лікування вже ніколи вироблятися не будуть. А єдине належне лікування у Лізиному випадку ― це трансплантація кісткового мозку. До того ж не проста, а аллогенна, тобто від неспорідненого донора.

Тато Лізи помер, і родич у дівчинки тільки один - її мама Діана. На жаль, мама як донор не підійшла, і тому доведеться шукати іншого донора.

Аллогенну пересадку в Україні не роблять. Пересадка за кордоном коштує дуже дорого. Зараз ми чекаємо відповіді з італійської клініки, де буде вказана сумма витрат на лікування. Але вже відомо, що орієнтовно ― це близько 125 000 євро. З них: 90 000 євро - вартість трансплантації; 30 000 євро - підбір донора; 5 000 євро - на типування донора. І ці 5000 євро потрібно знайти якнайшвидше..." І 5000 євро потрібно знайти найнайшвидше ― це вартість типування донора, найперша і найнагальніша наша потреба.

Друзі, 125 000 євро ― це дуже великі гроші. І правда в тому, що їх самотужки не зібрати жодній звичайній людині в нашій державі. Але, якщо ми всі докладемо зусиль, це можна зробити. Це буде навіть не чудо, а плід спільної праці, вияв надії і турботи багатьох небайдужих.

Якщо Лізі успішно зроблять трансплантацію, вона повністю одужає. Прогноз у такому випадку дуже сприятливий, тобто шанси на повне одужання в неї справді дуже високі. Тільки пересадку треба обов”язково зробити, інакше просто не можна.

Людське життя вартує значно більше, ніж 125 000 євро, правда? Будь-ласка, давайте пам'ятати, що Лізі Колосарь потрібна допомога. Давайте допомагати їй - і її одужання стане для нас усіх великим подарунком.

Будь-ласка, пам'ятайте Лізу і її маму Діану в молитві. Це дуже важливо. Реквізити для допомоги: Ощадбанк Номер карткового рахунку: 5174 7499 0054 8471 МФО: 300465 ЄДРПОУ: 00032129 Контакти: 063 545 7915 Діана (мама) https://vk.com/dkolosar

pic