Люди з'являються на світ в певний час зовсім не випадково, все визначено заздалегідь, тому остання цифра вашого року народження має особливе значення. Про які риси характеру розповість рік вашого народження?

Чи помічали ви, що з людьми, народженими з вами в один рік, у вас схожі інтереси, звички і риси характеру. Так ось, це зовсім не випадково, в нумерології остання цифра року народження робить дуже сильний вплив на характер людини.

Нумерологія - наука про числа, яка дозволяє за допомогою цифр і простих підрахунків, трохи заглянути в майбутнє. Знаючи рік народження людини, ви легко зможете зрозуміти, що вона за особистість, які риси характеру у неї домінують і зможете правильно побудувати ділові або особисті відносини. Все просто, знайдіть цифру, відповідну року народження і дізнайтеся, що вона приховує.

0 і 1. Це норовливі, дуже сильні і незалежні люди. Вони справжні дипломати, намагаються все врівноважити, не допустити сварок і конфліктів, щоб нікого не образити.

Вони надійні і рішучі, якщо щось задумали їх ніщо не зупинить, а труднощі тільки загартують і зміцнять віру в себе. Для них важливе визнання і похвала, ці люди дуже люблять гроші і розкіш, що є, напевно, одним з небагатьох істотних недоліків.

2 і 3. Ці люди дуже різнобічні, у них багато друзів, так як вони володіють неймовірним шармом і доброзичливістю, завжди готові прийти на допомогу в скрутну хвилину. У них розвинений інтелект і уява, вони здатні опанувати відразу декілька протилежних професій і стати успішними в обох.

Трохи потайливі, рідко розкривають свою душу, особливо стороннім людям, вважають за краще все тримати в собі і самостійно справлятися з труднощами.

6 кращих додатків для обробки фотографій

4 і 5. Креативні і працьовиті люди, мають неймовірну тягу до нових знань і досліджень, тому дуже люблять подорожувати. Ніколи не зрадять і не обдурять, не схильні до заздрості, так як самі не прагнуть до чогось захмарного, а звикли задовольнятися тим, що мають.

Часто здатні звалити на свої плечі більше, ніж здатні виконати, тому безвідмовність - їх не найкраща риса.

6 і 7. Люди, народжені в ці роки, неймовірно активні та енергійні, вони не мислять свого життя без пригод і постійного руху вперед. Природа нагородила їх прекрасним розумом, товариськістю і рішучістю, тому вони стануть прекрасними керівниками, в будь-якій обраній сфері.

Іноді егоїзм і надмірне бажання домогтися свого змушують їх робити не дуже чесно по відношенню до оточуючих.

8 і 9. Дуже надійні і відповідальні люди з високими моральними і духовними цінностями. Ніколи не діють навмання, завжди продумують і зважують кожен свій крок, іноді прислухаються до своєї інтуїції, яка, до слова, неймовірно сильно розвинена.

До недоліків можна віднести страх невідомості, впертість і пасивність, але незважаючи на це, вони здатні брати себе в руки і досягати поставлених цілей.