Тренінги проведуть для підвищення кваліфікації сімейних лікарів та районних лікарів-кардіологів.

Це буде четвертий, фінальний, етап таких навчань, що реалізуються в межах проекту Світового банку «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей».

Зокрема, під час навчань лікарі мають змогу поглибити свої знання щодо лікування та профілактики найбільш поширених хвороб систем кровообігу: ішемічної хвороби серця, стенокардії, гострого коронарного синдрому, артеріальної гіпертензії та інших.

В цілому в рамках проекту передбачається проведення 55 дводенних тренінгів під час яких заплановано підвищити кваліфікацію сімейних лікарів, лікарів-кардіологів та терапевтів, лікарів приймальних відділень та бригад екстреної медичної допомоги. На разі за два попередніх роки реалізації проекту ми провели 49 тренінгів, участь в яких взяли 1016 лікарів нашої області. Тож зараз розпочали, четвертий, останній етап в межах якого пройде ще 6 таких тренінгів. Під час кожного такого заходу тренери намагаються дати максимально сучасні знання та рекомендації, виходячи із новітніх методик профілактики та лікування хвороб систем кровообігу не лише у формі теоретичних навчань, але й на практиці

Про це інформує прес-служба Рівне нської ОДА.