Всі ці дні покупців чекають грандіозні знижки, приємні сюрпризи і великий асортимент якісних товарів. Пікове зниження цін заплановано на останню добу акції, так що не зволікайте!

Поки інші тільки збираються - Kasta робить. Мегараспродаж Чорна П'ятниця проходить в період з 19 по 23 листопада.

Компанія Kasta вже шостий рік поспіль організовує великий розпродаж, підключаючи до неї різноманітні сервіси та послуги, що роблять шопінг зручніше.

Команда маркетплейса впевнена, що готуючись до Black Friday, необхідно не тільки детально роз'яснювати вигоди віддалених покупок, але і утримувати головний принцип масштабного розпродажу - великі і абсолютно чесні знижки. Цього року фахівці Kasta приділили велику увагу вивченню користувацьких переваг. Відділ аналітики весь рік становив рейтинги популярності товарів, грунтуючись на «лайок», які залишали користувачі на сторінках сайту. Ця унікальна інформація була використана дирекцією відділу закупівель для залучення до співпраці 800 постачальників таких авторитетних брендів, як: як Zara, Adidas, Nike, Bershka, New Balance, Michael Kors, Richmond, Carters, Tommy Hilfiger, Victoria's Secret, Reebok, Mango, Chicco , Stradivarius, Massimo Dutti, Armani, Reima. Тут ми наводимо тільки невелику частину списку.

На розширенні асортименту новини від Kasta не закінчуються. Запущені в роботу нові зручні сервіси, які значно підвищують безпеку і економічність покупок.

• Підписка на улюблені бренди дає можливість отримувати найсвіжішу інформацію про початок розпродажів і знижок.

• Установка мобільного додатка гарантує, що повідомлення про старт акції прийде на 15 хвилин раніше.

• При оплаті покупок банківською картою Visa клієнт може розраховувати на знижку 5% на всі товари і 20% знижку, якщо його транзакція стане п'ятою на Kasta.

• Огляд посилок і примірка одягу можливі в центрах KastaPost. На даний момент по всій Україні налічується 97 комфортабельних відділень.

• Якщо річ не підійшла, її можна без складнощів повернути. Витрачені кошти зараховуються на карту клієнта за 3 хвилини.

Місія компанії Kasta - постійно дивувати клієнтів, впроваджуючи інновації і робити онлайн шопінг зручніше, дешевше і швидше.