План реконструкції розробляють на вулиці Замковій. Саме таку петицію зареєстрував на сайті Рівненської міської ради рівнянин (*Андрій Бернацький.*)

Він вказує, що окремі особи, які вважають вказану ділянку майже власною, вже планують її забудувати десятками багатоповерхівок, оскільки закінчується термін оренди землі, на якій розміщений речовий ринок.

- Вказане створить незручності абсолютно всім мешканцям міста: від збільшення кількості транспорту у центрі до ще більшого зношення комунальних комунікацій міста. Окрім того, забудова вказаної ділянки, може стати на заваді спорудження нового стадіону та його супутньої інфраструктури.

- Враховуючи викладене, прошу розглянути питання планування будівництва земельної ділянки на якій знаходиться речовий ринок із врахуванням виключно суспільно-важливих проблем, а саме: облаштування там скверу, будівництво нового великого дитячого садочку та при потребі нової школи. Відповідно залишити вказану ділянку у власності міста не менше ніж на 50 років. У разі продажу вказаної ділянки, зробити це виключно на відкритому аукціоні та обмежити забудову згаданої ділянки. - вказано в петиції.

Для того, щоб відповідну петицію розглянули в міській раді необхідно зібрати 300 голосів.

Зробити це можна до 31 грудня на сайті Рівне нської міської ради .